Genotropin Pfizer (Генотропин)

Genotropin Pfizer (Генотропин)

genotropin pfizer генотропин hormon na rasteja

НАЧИН НА УПОТРЕБА Geno Pfizer

Genotropin – Хормон на растежа може да се взема един или два пъти дневно. Най-добре е сутрин, когато инсулиновите нива са занижени или вечер, но не преди сън, а м/у тренировка и сън. Препоръчително е растежния хормон да се комбинира с тестостерон пропионат, който се боде на всеки два дни, както и хормона на растежа. Препоръчителния прием на растежен хормоне по две единици през ден. Хормона на растежа HGH се продава в два варианта – синтетичен и такъв, който се извлича от хрущяли на трупове. Хормона на растжеа подмладява. Един производителите на HGH пише в сайта си за целите и постиженията:

1. Общо подобряване, леко понижаване на мазнините, подобрено състояние на кожата – 2 iu дневно
2. Активиране мастната обмяна, по-добър сън, повече енергия – 3 iu дневно
3. Видимо качване на мускулна маса, бърза мастна обмяна и метаболизъм – 4 iu дневно
4. При мускулна хипертрофия, за да се чувствате “like a king”, яко напомпан – 5 iu на ден

Соматропин – човешки хормон на растежа

Соматропинът е пептиден хормон. Името му идва от гръцки: сома – тяло и тропи – раста. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата(аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на тумор на хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Чести въпроси и отговори при използването на Соматропин

Какво представлява той?

Човешкият растежен хормон може да задвижи вътрешния часовник на тялото, да подпомогне изграждането на мускулна маса, да отстрани мазнините, да повиши либидото и да увеличи драстично енергийните нива. Съществуват много дискусии относно HGH и често въпросите са повече, отколкото отговорите. За да ти помогнем да прецениш дали се нуждаеш от този хормон, ще разгледаме някои въпроси и отговори и ще ти покажем как можеш да увеличиш естествените нива на този мощен анаболен хормон в организма.

HGH (или просто GH) се произвежда в хипофизната жлеза по естествен път и както се подразбира от името, той е отговорен за растежа и възстановяването на клетките. Без него, увеличаването на мускулната маса и плътността на костите са невъзможни. Той играе основна роля в поддържането на здравословно състояние на човешките тъкани, включително мозъка и други жизненоважни органи. След като се синтезира, GH остава активен в кръвоносния поток само за няколко минути, но това време е достатъчно черният дроб да го превърне в растежни фактори, най-основният от които е инсулиноподобният фактор на растежа -1 или IGF-1 с мощни анаболни свойства.

Учените започват да извличат GH от хипофизната жлеза през 50-те години на миналия век, но едва през 1981 г. синтезират първите форми на HGH в лабораторни условия, под формата на медикамент, който бързо става много популярен.

Какво е естественото количество на GH, което се произвежда от организма?

Здравите мъже обикновено имат по-малко от 5 нанограма на милилитър, циркулиращи в кръвта. Здравите жени могат да произвеждат около два пъти повече от това количество по време на бременност. Нивата и за двата пола са най-високи през пубертета и спадат рязко след началото на 20-те години.

Може ли HGH да представлява опасност?

Преди време креатин бе определен от американски медии като потенциално опасен. Днес, това е най-проучваната добавка в света, а изследванията показват, че е едно от най-безопасните и ефективни средства, които би могъл да приемаш.
Медицински експерти съобщават, че опасните твърдения, свързани с Genotropin HGH, са силно преувеличени. „Усложненията [при прием на HGH] са минимални”, споделя Ерик Брейвмън, специалист в областта на средствата срещу застаряване от Path Medical Center в Ню Йорк. „при някои хора се наблюдава задържане на течности и повишаване на кръвната захар, но тези случаи са доста редки, освен ако не използвате големи дози. Тези проявления са много редки.”

Защо се нуждая от GH, ако тялото не нараства?

Освен основната роля на GH в изграждане на мускулна маса, не всички негови положителни свойства са видими с просто око. GH има свойства да забавя развиването на болести, свързани с процеса на стареене, да стимулира сексуалната функция, да насърчава умствената активност и общото чувство на благосъстояние. Обратната страна на монетата – ниското ниво на GH – може да доведе до противоположното: загуба на мускулна маса, натрупване на мазнини, ниско либидо и липса на енергия.

Как мога да стимулирам нивата на GH?

Два са основните фактора, които допринасят за увеличаване на GH: силови тренировки и качествения сън. Колкото повече тренираш, толкова по-голямо количество GH се освобождава по естествен път. Проучване с група спортисти демонстрира значително увеличение в нивата на GH и IGF-1 след интензивна тренировка за издръжливост, но в същото време не се забелязват съществени промени при пасивни хора, които са подложени на същия тип физическо натоварване. GH се синтезира и по време на сън, а проучванията показват рязък скок в неговите нива при началото на дълбокия сън. Ето защо, препоръчителните 7 до 9 часа сън на нощ са особено важни за поддържането на GH. Диетата е третият най-главен фактор в постигането на по-високи нива, като се препоръчва приема на балансирана храна.

Защо да избера Генотропин на Pfizer?

Genotropin на Pfizer се прилага при смущения в растежа, дължащи се на недостатъчно синтезиране в организма на растежен хормон. Генотропин се използва и за лекуване на смущения в растежа, които са породени от редица заболявания като Синдром на Turner, синдром на Prader-Willi, хронична бъбречна недостатъчност, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Genotropin на Pfizer се явава и като заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на Хормона на растежа – Growth Hormone.
 
Желаните ефектите от инжектиране на Genotropin на Pfizer се забелязват още през първите няколко дни след приема му. Ако целта на употреба на Хормона на растежа е сериозна телесна трансформациа. Като изчистване на мазнини, отслабване връщане на нормалния цвят на косата, изпъване на кожата  и др., то тогава за да се стигне до желаните резултати е  необходимо Genotropin на Pfizer инжектира в курс от значително по-голям период време –  минимум от 2 до 5 месеца.

Genotropin на Pfizer 

Genotropin на Pfizer  е способен да увеличи дори ръстта. Като Хормон на растежа, именно това е основната му функция. Разбира се,  съществуват и известни тънкости при употребата на Genotropin на Pfizer с цел увеличаване на ръста.  За да се стигне до желаното израстване във височина, Genotropin на Pfizer се прилага в много по-високи дози. Това от своя страна крие сериозна доза риск. Тъй като се налага и значително по-дълъг курс на прием от порядъка на минимум 16 месеца и повече, реално съществува опасност от предозиране с Растежен хормон.  Ако по някаква причина Genotropin на Pfizer  бъде предозиран, то неприятните странични ефекти са не само неприятни, но и опасни. Предозирането води до промяна в генотипа. Наблюдава се сериозно окосмяване, много по-силно от окосмяване  от тестостеронните анаболни андрогенни стероиди. Черепът, вътрешните органи  и пениса се увеличават неимоверно и стават огромни.  Някои може да намират това за хубаво и да го считат за предимство, но от гледна точка на други, това трансформиране е категорично нежелан резултат. Дозата Genotropin на Pfizer в случай на желание за увеличаване на ръста е може би сред най-важните неща при употреба  Генотропин.
Ако имате въпроси и желаете консултация  относно Genotropin на Pfizer , възползвайте се формата за запитвания. hormon na rasteja – Genotropin Pfizer