FAQ (ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ)

КАКВО Е HGH?

Тялото само произвежда растежен хормон (HGH или само GH) чрез хипофизната жлеза и той е отговорен за растежа на клетките и регенерацията им. Увеличаването на мускулната маса и плътността на костите е невъзможно без GH, но освен това той играе и важна роля в поддържането на здрава тъкан навсякъде в тялото, включително и тази на мозък и около важните вътрешни органи. Когато е отделян от хипофизната жлеза, GH остава активен в кръвния поток само за няколко минути, но те са напълно достатъчно на черния дроб да го преобразува в протеинови хормони, сред които най-важен е инсулиноподобния фактор на растежа (IGF-1), който съдържа много анаболни възможности. Учените са започнали да събират растежен хормон от жлезите на трупове още през 1950-та година, но не успявали да го синтезират лабораторно чак до 1981-ва. След това постижение употребата му като допинг значително се увеличила.

КОЛКО РАСТЕЖЕН ХОРМОН СЕ ПРОИЗВЕЖДА НАТУРАЛНО?

Здравият мъж обикновено има по-малко от 5 нанорграма в милилитър циркулиращ в кръвта. Здравите жени могат да стигнат до наличието на два пъти повече, заради майчинството. Най-високо съдържание и при двата пола има по време на пубертета, а спада му започва в началото на 20-те години.

КАК МОГА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ИМАМ НЕДОСТИНГ НА РАСТЕЖЕН ХОРМОН?

Може да си направите тест. Той е кръвен и личният ви лекар може да ви даде насоки къде може да бъде направен.

ОПАСЕН ЛИ Е HGH ЗА ЗДРАВЕТО?

Когато креатинът беше пуснат за широка употреба, той бе заклеймен от медиите като потенциално опасен. Сега той е сред най-изследваните суплементи в света и много проучвания доказват, че той е от най-безопасните и ефективни хранителни добавки, които може да приемате. Според много медицински лица опасните слухове около хормона на растежа са също така преувеличени.

Според д-р Ерик Брейман усложненията около употребата на HGH са много по-малки.

„Някои хора получават задържане на течности, увеличаване на кръвната захар, но те са взимали HGH в по-големи дози. Малка част от хората са получи увеличение на някои органи – крака и черен дроб – но при много високи дози. Това като цяло е рядкост.“

ЗА КАКВО МИ Е НУЖЕН HGH?

Макар че HGH има важна роля в изграждането на мускулна маса, той помага на тялото за много други процеси, които не се виждат с просто око. HGH спомага за забавяне на стареенето, както и за увеличаване на либидото, поддържа ума бистър, както и тонуса на ниво. Ниските нива на HGH пък могат да доведат точно до обратното – загуба на маса, натрупване на мазнини, ниско либидо и тонус.

КАКВИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ МОГА ДА ВЗИМАМ ЗА ДА УВЕЛИЧА HGH?

Мултивитамините могат да ви дадат някои хранителни вещества, които са нужни за малко увеличение на нивата на растежния хормон. Според някои нови проучвания аргининът и глутаминът също могат осезаемо да увеличат GH, но само ако се приемат в определени пропорции.

CALL us
koo

ПОЛУЧАВАЙ НАЙ-НОВИТЕ НОВИНИ ПРЪВ!

НИЕ РАБОТИМ С НАЙ-ДОБРИТЕ

Screenshot_3

КАКВО КАЗВАТ ДОКТОРИТЕ?

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА?

  • Testimonial 4
  • Testimonial 2

„Много съм доволен от HGH. Усетих приток на енергия и сила още първия ден. Определено съм доволен от качеството на HGH инжекциите и обсужването!“

error: Content is protected !!