3 Топ предимства на Хормонът на растежа за здравето

tyre-push-2141096_1920

Приемането на хормон на растежа е като машина на времето – подмладява и дава сили. Помага бързо да се натрупа мускулна маса, да се изгорят мазнините. Да се повиши либидото и тялото започва да фукнционира оптимално. Затова в тази статия ще представим 3-те Топ предимства на хормонът на растежа за здравето.

Подобрява функциите на имунната система

В пубертета, нашата имунна система функционира на пълна пара. Като по този начин осигурява по-голяма устойчивост срещу болести, с напредване на възрастта (стареенето) тя отслабва. Лекарите сега признават, че повишеното ниво на растежен хормон (HGH) е мощен и безопасен (без странични ефекти). Природен метод за укрепване на здрава имунна система.

Освен това хормона на растежа възстановява и регенерира повреденa или отслабена имунна система. Подпомагане на синтеза на HGH допринася за поддържане на здрава имунна система, което повишава защитата на организма от настинки, грип и други разнообразни заболявания.

Изследванията показват, че с попълване нивата на растежен хормон (HGH), дейността на имунната система се засилва и увеличава. Производството на нови антитела, на Т-клетките и интерлевкин 2, пролиферацията, стимулиране на бактериите борят макрофаги.

Повишено съзряване на неутрофилите, повишаване на еритропоезата и производството на нови червени кръвни клетки, всичко това се ускорява. Засилената имунна система, е може би най-важната полза от терапия за повишаване нивото на растения хормон (HGH).

Хормона на растежа намалява натрупаните мазнини и изгражда чиста мускулна маса

Хормона на растежа (HGH) прави нещо което нито един друг препарат или режим за отслабване не прави -.. Той всъщност оформя тялото, топи мазнините и изгражда мускулите. В много случаи, хората изглеждат стройни, атлетични, без излишни мазнини.

Най-хубавото с растежния хормон е че засилва загубата на мазнини в коремната област и ханша. Която не е само проклятието на възрастните мъже и жени, но най-често се свързва с повишен риск от сърдечен удар. Във всяко проучване на възрастни, както и при застаряващите, с терапия за повишаване на растежния хормон (HGH). Така се наблюдава увеличаване на мускулната маса и паралелно с това и намаляване на телесните мазнини.

Повечето диети водят до загуба на мускулна тъкан заедно с мазнината, но с хормона на растежа това не се случва! В контролирано проучване на 24 възрастни с дефицит на растежен хормон. В болница Thomas Лондон, е приложена терапия за да се повиши отделянето и секрецията му. Изследвана група не е имал нетна промяна в теглото. Но те са загубили средно 12,5 килограма мазнина и са придобили средно 12,1 килограма телесна маса.

Растежния хормон е най- ефективното средство за отслабване и за контролиране на затлъстяването

В контролирано кръстосано проучване на жени с наднормено тегло. Терапия за повишено отделяне на растежен хормон (HGH), е причинило средна загуба от над 4,6 кг телесна мазнина. Повечето от тази в областта на корема.

В две проучвания на Дейвид Клемънс в Университета на Северна Каролина. С терапия за повишено отделяне на растежен хормон (HGH), едното съчетано с диета, другото не, се наблюдавало ускорена загуба на тегло. Всички хора, участващи в изследването са били между 35 до 60% над идеалното си тегло.

В едното проучване, което е било с продължителност от шест седмици. Повишеното отделяне на растежен хормон причинило 25% ускоряване загубата на мазнини над и отвъд ефекта на диетата. В другото проучване с период от 12 седмици на стимулиране за повече хормон на растежа. Без диета, изследваните загубили 13-15 килограма.

И докато в групата която е била на диета загубила мускулна маса заедно с мазнините, другата група е подържала повишен тонус, без загуба на мускули. Хормона на растежа може да се окаже решение на проблема с намаляването на мазнини, съпътстващо затлъстяването.

Метаболизма на мускулната и мастната тъкан се влияе пряко от взаимодействието между хормон на растежа, аминокиселините, тренировките и инсулина.HGH може да бъде отговорът не само за отстраняване на мазнините, но и за всички проблеми които идват с тях.

Средство за подмладяване, подобрява състоянието на кожата и косата

Увеличаването на растежния хормон (HGH) има подмладяващо действие, всъщност прави хората да изглеждат по-млади. С напредване на възрастта, кожата става по-тънка и губи своята твърда консистенция. В световноизвестно изследването на д-р Даниел Рудман, възрастните мъже са имали увеличение на дебелината на кожата на 7,1% средно.

При друго изследване на 202 човека, приемащи HGH в продължение на шест месеца, показва, че две трети от тях имат подобрение в текстурата, дебелината и еластичността на кожата. От същата тази група, при 61% се наблюдават по-малко бръчки, а при 38% се наблюдава растежа на нова коса.

Приемащите препарати за повишено отделяне на растежен хормон, обикновено започват да забележи промени в рамките на месец от терапията. Фините линии изчезват, по-дълбоките бръчки намаляват и лицевата мазнина се редуцира, така че облачетата мазнини под очите се изпаряват, а лицевите мускули, стават по-силни.

Друг добър резултат в продължение на период от време е премахването на целулита. Хормона на растежа също увеличава синтеза на нови протеини, които се намират под структурата на кожата. При направени експерименти, се вижда увеличено съдържание на колаген в кожата.