Решението за топ резултати в залата и спорта

bodybuilder-646482_1920

Хормонът на растежа увеличава енергията и издръжливостта, подобрява спортните постижения и възстановяване. Това е едно от малките преимущества, които може да повлияят както на индивудиалните, така и на спортните резултати в залата, а и извън нея. Много професионални спортисти, атлети, дори и предприемачи изпозлват хормон на растежа като основен източник на енергия и сила за топ резултати.Повишаването на енергията и издръжливостта са най-очевидните ползи. Те се проявяват в рамките на 30 до 90 дни след началото на терапията за увеличаване отделянето на растежен хормон (HGH). Много по-лесно е да се прецени че изведнъж имате повече енергия и издръжливост, отколкото да се установи, че костната система е по-укрепнала или че имунната система е по-силна. Така че действието което оказва хормона на растежа върху енергията и издръжливостта е първото което се забелязва.

Увеличената енергия, тонус, издръжливост и възстановяване са част от ползите за здравето, които дава повишеното отделяне на растежен хормон. Също така може да се подобри работата на сърдечно съдовата система и функциите на белите дробове, получава се по-голямо окисляване на кръвта. Резултатът е повече издръжливост, ще работите или тренирате пълноценно, по-дълго и интензивно. При активните спортисти, по-голямата издръжливост е един от ключовите фактори за по-големи постижения. Ако работите, повече енергия и издръжливост са от жизненоважно значение за да си вършите добре работата. Ако сте глава на семейство, повишената енергия и издръжливост ще ви помогне с една от най-тежките задачи за всички! Ако сте пенсионери, повече енергия и издръжливост ще ви помогне да се насладите пълноценно на златните си години. Доказаните ползи от повече хормон на растежа (HGH) са подобряване на съня, запазването на паметта, намаляване на мазнини, и сърдечно-съдовите функции, всички те допринасят да имаме енергията на младостта дори в напреднала възраст.

Повишена устойчивост на спортни и други физически свързани травми и наранявания.

Друга изключително важна полза за физически активните, е увеличаване нивата на растежен хормон (HGH), костите, ставните връзки и сухожилията ще станат по-здрави. HGH засилва регенеративните процеси които изграждат здрави сухожилия, връзки и увеличават плътността на костите. Това може да ви помогне да се избегнат често срещаните наранявания и травми при спортни упражнения. По-скорошни изследвания са показали, че неврологични наранявания са по-малко вероятно с прием на пептиди като добавки.

Значението на тренировката и добрата диета.

Следва да се отбележи, че за да се постигне максимален ефект и резултати, които идват от по-високи нива на растежен хормон (HGH), трябва да се тренира редовно и да се спазва разумна диета, въпреки че някои ефекти ще бъдат забелязани дори и без тях.

Заключение.

Повишеното отделяне и секреция на растежен хормон (HGH) е доказано че имат положително действие върху много процеси в човешкото тяло. Ефекти от увеличеното производство на хормона на растежа не са видими веднага, те зависят от това дали се приемат пептиди или готов хормон на растежа, както и от дозата, и започват да се проявяват постепенно. Първите обикновено са забележими в рамките на една седмица от започване на дневните инжекции.