Ползи от хормона на растежа

хормон на растежа последствия, хормон на растежа цикъл, хормон на растежа цена, хормон на растежа таблетки, хормон на растежа мнения, хормон на растежа за жени, хормон на растежа дозировка, хормон на растежа височина

Хормон на разтежа, атлетично представяне и стареене

Човешки ползи от хормона на растежа, факти и фантастика

Ползи от хормона на разтежа: предимството да останем, по-дълго млади. Могат ли човешките растежни хормони да се възползват наистина от възрастта, като неуловимия фонтан на младостта? През 1513 г. испанският изследовател Хуан Понсе де Лен пристига във Флорида, за да търси извора на младостта. Ако се възползва от търсенето, то се дължи на упражнението, свързано с търсенето.

 

Малцина днес вярват в чудотворните води, но много, изглежда, вярват в спринцовката на младостта. Вместо да пият подмладяващи води, те инжектират човешки хормон на растежа, за да забавят кърлежите на часовника. Някои от тях са мотивирани от твърденията на „анти-стареенето“ движение, други от примерите на млади спортисти, търсещи конкурентно предимство. Подобно на Ponce de Len, спортистите все още се възползват от упражненията. Докато по-възрастните мъже могат да използват растежни хормони като заместител на тренировката. Но дали растежният хормон ще повиши производителността или ще забави стареенето? И е безопасно ли?

Ползи от хормона на растежа за човека

GH се предлага като лекарство с рецепта, което се прилага чрез инжектиране. GH е показан за деца с дефицит на GH и други с много малък ръст. Той също така е одобрен за лечение на дефицит на GH при възрастни. Необичайно състояние, което почти винаги се развива във връзка с големи проблеми, засягащи хипоталамуса, хипофизната жлеза или и двете. Диагнозата на недостатъчност на GH за възрастни зависи от специални тестове, които стимулират производството на GH; Простите кръвни тестове са безполезни в най-добрия случай, подвеждащи в най-лошия случай.

Възрастни с добросъвестни недостатъци на GH се възползват от инжекции с GH. Ползи от хормона на растежа, защита от фрактури, повишена мускулна маса. Подобрен капацитет на енергия и намален риск от бъдещи сърдечни заболявания.

HGH допинг и атлетично представяне

Възрастни с дефицит на GH получават по-големи мускули, повече енергия и подобрен капацитет за физически упражнения от заместваща терапия. Спортистите работят усилено, за да изградят мускулите си и да подобрят представянето си.

Ползи от хормона на растежа след като получават ежедневни инжекции за средно 20 дни, субектите, които са получили GH, са увеличили средната си телесна маса. Която отразява мускулната маса, средно с 4,6 килограма.

HGH или просто диета и упражнения?

„Всеки човек желае да живее дълго“, пише Джонатан Суифт, „но никой няма да остарее.“. Той беше прав, но изворът на младостта се оказа илюзорно. GH изглежда не е безопасно или ефективно за млади спортисти или здрави възрастни мъже. Но това не означава, че трябва да се отпуснете и да оставите отец Тай да ви отведе.

Вместо това използвайте комбинираната диета и упражнения, изпитани във времето. Намерете умерен протеинов прием от около 0,36 грама на килограм телесно тегло; дори големите мъже не се нуждаят от повече от 65 грама на ден.

Въпреки че спортисти и мъже, които се възстановяват от заболявания или хирургия, може с около 20% повече. Планирайте балансиран режим на упражнения. Насочете се към поне 30 минути умерено упражнение.

Тренировка за сила два или три пъти седмично, за мускулна маса и сила. Ще намалите риска от много хронични заболявания. Ще повишите жизнеността и удоволствието си от живота и – вярно е – ще забавите отметката на часовника.

Историята накратко

Упражняването на празен стомах е доказано, че има редица ползи от хормона на растежа за здравето и фитнес. Тъй като комбинацията от гладуване и упражняване увеличава максимално въздействието на клетъчните фактори и катализатори. Които принуждават разграждането на мазнините и гликогена за енергия, като ефективно принуждават тялото ви да изгаря мазнините без да се жертва мускулна маса

Интензивното трениране с висока интензивност стимулира естественото производство на човешки растежен хормон (HGH), синергична, фундаментална биохимия, която адресира сериозната мускулна загуба и атрофия, която обикновено се случва при стареене

Ново изследване показа, че не само упражненията увеличават концентрациите на HGH, но можете да повлияете на хранителната му продукция чрез приема на суроватъчен протеин

Когато участниците се движеха на бягаща пътека за 90 минути, а след това консумират суроватъчен протеин по време на тяхното възстановяване, те имаха повишен отговор на HGH, след като завършиха втора вълна на интензивно физическо натоварване

Храненето на суроватъчен протеин по време на възстановяването на упражненията може да повиши HGH

Производството на жизненоважен човешки хормон на растежа се увеличава с до 771% по време на тренировка с висока интензивност като Peak Fitness, защото стимулирате бързото мускулни влакна, които се използват рядко по време на повечето програми за упражнения. Колкото по-високо е нивото на HGH, толкова по-здрави и по-силни ще бъдете.

 

След като ударите на 30-годишна възраст, влизате в това, което се нарича „соматопауза“, в който момент вашите нива на HGH започват да падат доста драстично. Този спад на HGH е част от това, което задвижва процеса на стареене, така че поддържането на нивата на HGH става все по-важно с възрастта.